Bogato iskustvo, dugogodišnje ulaganje u znanje i nove tehnologije te ljubav kojom vodimo svoj kozmetički salon ‘BettyBoop” učiniti će da se u njemu osjećate sasvim posebno.

Naime, biće nam čast i zadovoljstvo da i Vama pružimo usluge njege lica i tijela. Dobrodošli!

Salon ”BettyBoop” je Vaš kutak lijepog raspoloženja i pozitivnih vibracija u kojem se tim vrhunskih stručnjaka brine o vašem zadovoljstvu i ljepoti.
Ovo je Vaša oaza mira, opuštanja i uživanja.

Salon vodimo kao porodica i svakog klijenta vidimo kao novog člana šire porodice. Pridružite nam se i provjerite zašto svoj posao shvatamo ozbiljno!

Kozmeticki salon ”BettyBoop” je otvoren 2011. godine u nadi da našim klijentima pružimo najbolje usluge uljepšavanja, njege lica i tijela.

Tim Betty Boop - Kozmetički salon

Duško Todić

Duško Todić

Terapeut - Maser

Zavrsio školu masaže “Professional” kod Peđe Filipovića. Diplomirani manuelni Terapeut – Maser.

Dragica Todić

Dragica Todić

Kozmetičar

Završila srednju medicinsku školu Nadežda Petrović u Zemunu, Beograd. 20 godina radnog iskustva.
Aleksandra Todić

Aleksandra Todić

Nail Artist - Kozmetičar


Andrea Todić

Andrea Todić

Kozmetičar


Gdje se nalazi naš salon

O NAMA

Salon ''BettyBoop'' je Vaš kutak lijepog raspoloženja i pozitivnih vibracija u kojem se tim vrhunskih stručnjaka brine o vašem zadovoljstvu i Vašoj ljepoti.

Ovo je Vaša oaza mira, opuštanja i uživanja. Salon vodimo kao porodica i svakog klijenta vidimo kao novog člana šire porodice. Pridružite nam se i provjerite zašto svoj posao shvatamo ozbiljno!

Kozmeticki salon ''BettyBoop'' je otvoren 2011. godine u nadi da našim klijentima pružimo najbolje usluge uljepšavanja, njege lica i tijela.
Nalazimo se u Banjaluci, na Bulevaru Desanke Maksimović br. 16.

Pratite nas na Instagramu